Passies en lijdensmuziek

Passies en lijdensmuziek Het Stabat Mater van Daan Manneke beleeft zijn wereldpremière tijdens drie uitvoeringen op 7, 8 en 9 maart door het Brabants Orkes en het Brabant Koor in de St. Petruskerk in Oirschot. Daarna leidt Louis Buskens nog het Stabat Mater van Rossini. Res.: 0411 647247 De Johannes Passion van J.S. Bach wordt 15 maart 19u uitgevoerd tijdens een vesperdienst in de Utrechtse Nicolaikerk door de Barbara Cantorij, Camerata da Fusignano en solisten. Toegang vrij. De Matthäus Passion van Bach wordt 14, 15 en 16 maart uitgevoerd in Groningen, Workum en Franeker door Capella Frisiae o.l.v. Hoite Pruiksma met o.a. Nico van der Meel, Claron McFadden, Jelle Draijer en Harry van de Kamp. Res.: www.capellafrisiae.eu
Passies en lijdensmuziek Het Stabat Mater van Daan Manneke beleeft zijn wereldpremière tijdens drie uitvoeringen op 7, 8 en 9 maart door het Brabants Orkes en het Brabant Koor in de St. Petruskerk in Oirschot. Daarna leidt Louis Buskens nog het Stabat Mater van Rossini. Res.: 0411 647247 De Johannes Passion van J.S. Bach wordt 15 maart 19u uitgevoerd tijdens een vesperdienst in de Utrechtse Nicolaikerk door de Barbara Cantorij, Camerata da Fusignano en solisten. Toegang vrij. De Matthäus Passion van Bach wordt 14, 15 en 16 maart uitgevoerd in Groningen, Workum en Franeker door Capella Frisiae o.l.v. Hoite Pruiksma met o.a. Nico van der Meel, Claron McFadden, Jelle Draijer en Harry van de Kamp. Res.: www.capellafrisiae.eu

Het Stabat Mater van Daan Manneke beleeft zijn wereldpremière tijdens drie uitvoeringen op 7, 8 en 9 maart door het Brabants Orkes en het Brabant Koor in de St. Petruskerk in Oirschot. Daarna leidt Louis Buskens nog het Stabat Mater van Rossini. Res.: 0411 647247

De Johannes Passion van J.S. Bach wordt 15 maart 19u uitgevoerd tijdens een vesperdienst in de Utrechtse Nicolaikerk door de Barbara Cantorij, Camerata da Fusignano en solisten. Toegang vrij.

De Matthäus Passion van Bach wordt 14, 15 en 16 maart uitgevoerd in Groningen, Workum en Franeker door Capella Frisiae o.l.v. Hoite Pruiksma met o.a. Nico van der Meel, Claron McFadden, Jelle Draijer en Harry van de Kamp. Res.: www.capellafrisiae.eu