Op ontdekkingstocht in Bombay

Op ontdekkingstocht in Bombay Ga mee op ontdekkingsreis naar Bombay, de grootste stad van India. Ervaar hoe mensen daar hun dromen proberen waar te maken. Zoals danstalent Gauri, die met één been en veel doorzettingsvermogen straalt als een ster. Ook jij kunt een poging wagen. Begin onderop, grijp je kans en wie weet dans je wel mee in de Indiase videoclip Thoemka Laga, gezongen door de beroemde Bollywoodzangeres Asha Bhosle. Na afloop kun je de clip bestellen waarin je zelf meedanst. Bombaytour voor 6 - 13 jaar: zat. 8 en zon. 9/3 van 12.30 - 14.00 uur en 15 - 16.30 uur. Tour voor alle leeftijden: 11 tot 12 uur. Res.: 020-5688233. Kinderen t/m 12: alleen toegang tot het Tropenmuseum met een volwassene. Tropenmuseum, Linnaeusstraat 2, A’dam.

Ga mee op ontdekkingsreis naar Bombay, de grootste stad van India. Ervaar hoe mensen daar hun dromen proberen waar te maken. Zoals danstalent Gauri, die met één been en veel doorzettingsvermogen straalt als een ster. Ook jij kunt een poging wagen. Begin onderop, grijp je kans en wie weet dans je wel mee in de Indiase videoclip Thoemka Laga, gezongen door de beroemde Bollywoodzangeres Asha Bhosle. Na afloop kun je de clip bestellen waarin je zelf meedanst.

Bombaytour voor 6 - 13 jaar: zat. 8 en zon. 9/3 van 12.30 - 14.00 uur en 15 - 16.30 uur. Tour voor alle leeftijden: 11 tot 12 uur. Res.: 020-5688233. Kinderen t/m 12: alleen toegang tot het Tropenmuseum met een volwassene. Tropenmuseum, Linnaeusstraat 2, A’dam.