Odysseus

Odysseus KINDEREN De zoon van Odysseus, Telemachos, is het wachten op zijn vader beu en gaat samen met zijn vrienden in een gammel bootje op zoek. En waar kunnen ze beter beginnen dan in Troje, waar zijn vader de oorlog wint en aan een terugreis vol avonturen begint. In De wonderbaarlijke reis van mijn vader Odysseus, een vrolijke en spetterende voorstelling door Jeugdtheater Hofplein, maakt Telemachos dezelfde tocht als zijn vader in Homerus' boek e De Odyssee. Onderweg komen ze wonderlijke mensen tegen: de eenogige Cycloop, de altijd dansende vrouwen van Kirke, lellebellen van Sirenen en nog veel meer. Zal Telemachos zijn vader vinden? T/m 11 mei Jeugdtheater Hofplein, Benthemstraat 13, Rotterdam. Inl www.jeugdtheaterhofplein.nl

De zoon van Odysseus, Telemachos, is het wachten op zijn vader beu en gaat samen met zijn vrienden in een gammel bootje op zoek. En waar kunnen ze beter beginnen dan in Troje, waar zijn vader de oorlog wint en aan een terugreis vol avonturen begint. In De wonderbaarlijke reis van mijn vader Odysseus, een vrolijke en spetterende voorstelling door Jeugdtheater Hofplein, maakt Telemachos dezelfde tocht als zijn vader in Homerus' boek e De Odyssee. Onderweg komen ze wonderlijke mensen tegen: de eenogige Cycloop, de altijd dansende vrouwen van Kirke, lellebellen van Sirenen en nog veel meer. Zal Telemachos zijn vader vinden?

T/m 11 mei Jeugdtheater Hofplein, Benthemstraat 13, Rotterdam. Inl www.jeugdtheaterhofplein.nl