Novel

Novel De Rotterdamse Boekenweek opent 12 maart (20u30) in het Bibliotheektheater met het boekenfeest NOVEL. Tijdens NOVEL treden de volgende schrijvers op: Arthur Japin, Susan Smit, Marie Claire, Simon Vinkenoog, Korsten & Kamps zonder Kamps (Tim Kamps, cabaretier van Rooyakkers, Kamps en Kamps in gesprek met Frans-Willem Korsten, letterenhoogleraar van Rotterdam). De presentatie is in handen van Driek van Wissen (Dichter des Vaderlands) en Susan Roels. Verder is er de verkiezing van het Beste Rotterdamse Boek 2007 en een optreden van de Belgische folkgroep Laïs. Bibliotheektheater, Hoogstraat 110, Rotterdam. Res: 010-2816262 & www.bibliotheek.rotterdam.nl Arthur Japin,auteur.foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Utrecht, 7 maart 2006
Novel De Rotterdamse Boekenweek opent 12 maart (20u30) in het Bibliotheektheater met het boekenfeest NOVEL. Tijdens NOVEL treden de volgende schrijvers op: Arthur Japin, Susan Smit, Marie Claire, Simon Vinkenoog, Korsten & Kamps zonder Kamps (Tim Kamps, cabaretier van Rooyakkers, Kamps en Kamps in gesprek met Frans-Willem Korsten, letterenhoogleraar van Rotterdam). De presentatie is in handen van Driek van Wissen (Dichter des Vaderlands) en Susan Roels. Verder is er de verkiezing van het Beste Rotterdamse Boek 2007 en een optreden van de Belgische folkgroep Laïs. Bibliotheektheater, Hoogstraat 110, Rotterdam. Res: 010-2816262 & www.bibliotheek.rotterdam.nl Arthur Japin,auteur.foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Utrecht, 7 maart 2006 Mentzel, Vincent

De Rotterdamse Boekenweek opent 12 maart (20u30) in het Bibliotheektheater met het boekenfeest NOVEL. Tijdens NOVEL treden de volgende schrijvers op: Arthur Japin, Susan Smit, Marie Claire, Simon Vinkenoog, Korsten & Kamps zonder Kamps (Tim Kamps, cabaretier van Rooyakkers, Kamps en Kamps in gesprek met Frans-Willem Korsten, letterenhoogleraar van Rotterdam).

De presentatie is in handen van Driek van Wissen (Dichter des Vaderlands) en Susan Roels. Verder is er de verkiezing van het Beste Rotterdamse Boek 2007 en een optreden van de Belgische folkgroep Laïs.

Bibliotheektheater, Hoogstraat 110, Rotterdam. Res: 010-2816262 & www.bibliotheek.rotterdam.nl