met andere woorden

met andere woorden Het is inmiddels waarschijnlijker dat de film Fitna van PVV-leider Geert Wilders wordt uitgezonden in Nieuwspoort dan op de tv. Mocht het tóch nog komen tot een uitzending op de landelijke tv, dan hoopt Eva Loure van Gameren op een storing die dit testbeeld mogelijk maakt. „Het zou fantastisch zijn als iedereen de storing opvangt in gekleurde vakjes, als een soort tolerantiegevoel”, aldus de eerstejaarsstudent. Het testbeeld van Van Gameren is de 22ste aflevering van de de rubriek ‘Met andere woorden’, waarin meningen in originele vormen zijn gegoten. Creaties plus toelichting graag sturen naar opinext@nrc.nl Loure, Evca

Het is inmiddels waarschijnlijker dat de film Fitna van PVV-leider Geert Wilders wordt uitgezonden in Nieuwspoort dan op de tv.

Mocht het tóch nog komen tot een uitzending op de landelijke tv, dan hoopt Eva Loure van Gameren op een storing die dit testbeeld mogelijk maakt. „Het zou fantastisch zijn als iedereen de storing opvangt in gekleurde vakjes, als een soort tolerantiegevoel”, aldus de eerstejaarsstudent.

Het testbeeld van Van Gameren is de 22ste aflevering van de de rubriek ‘Met andere woorden’, waarin meningen in originele vormen zijn gegoten.

Creaties plus toelichting graag sturen naar opinext@nrc.nl