M-Photo

M-Photo Veel gerenommeerde fotojournalisten hebben de afgelopen jaren aan M, het maandblad van NRC Handelsblad, meegewerkt. In 1998 verscheen het eerste nummer en deze maand wordt het honderdste nummer aan de zaterdagkrant toegevoegd. In het Nederlands Fotomuseum is vanaf 8 maart een expositie te zien over tien jaar M met 260 foto’s van 41 fotografen. Naast foto’s uit de mooiste en meest interessante reportages kan ook de journalistieke context worden bekeken doordat alle reportages – tekst en beeld – op schermen te zien zijn. M-Photo van 8 maart t/m 27 april in Las Palmas, Wilhelminakade 332, Rotterdam. Di-vr 10-17u, za en zo 11-17u. Inl www.nederlandsfotomuseum.nl Nederlands Fotomuseum

Veel gerenommeerde fotojournalisten hebben de afgelopen jaren aan M, het maandblad van NRC Handelsblad, meegewerkt. In 1998 verscheen het eerste nummer en deze maand wordt het honderdste nummer aan de zaterdagkrant toegevoegd.

In het Nederlands Fotomuseum is vanaf 8 maart een expositie te zien over tien jaar M met 260 foto’s van 41 fotografen. Naast foto’s uit de mooiste en meest interessante reportages kan ook de journalistieke context worden bekeken doordat alle reportages – tekst en beeld – op schermen te zien zijn.

M-Photo van 8 maart t/m 27 april in Las Palmas, Wilhelminakade 332, Rotterdam. Di-vr 10-17u, za en zo 11-17u. Inl www.nederlandsfotomuseum.nl