Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag Kunst, literatuur en cultuur komen samen op de Internationale Vrouwendag, op 8 maart 2008 in Pakhuis de Zwijger Amsterdam. Mama Cash, WOMEN Inc. en La Strada frissen in een afwisselend middagprogramma op hoe belangrijk het is de basale vrouwenrechten te blijven bewaken. Er zijn debatten, presentaties, optredens en literatuur. Van 12.30-18.30u, Piet Heinkade 179, A’dam. Ook Opzij viert Vrouwendag en focust op de seksualisering van de maatschappij. Is alle opwinding daarover terecht? Wordt het zelfbeeld van vrouwen echt zo beïnvloed door het schoonheidsideaal? Daarover discussieert een panel van deskundigen o.l.v. Cisca Dresselhuys op 8 maart van 15-17.30 u in Felix Meritis, Keizersgracht 342, A’dam. Hoofddorp,4/9/02. Beeld uit de voorstelling "'t Schaap met de 5 Pooten". Met Marjan Luif,Rob van de Meeberg,Clous van Mechelen,Ellen Pieters,Michiel de Jong en Joy Wielkens. Onder regie van Marcel Sijm. Premiere 10/9 in de stadsschouwburg te Haarlem.
Internationale Vrouwendag Kunst, literatuur en cultuur komen samen op de Internationale Vrouwendag, op 8 maart 2008 in Pakhuis de Zwijger Amsterdam. Mama Cash, WOMEN Inc. en La Strada frissen in een afwisselend middagprogramma op hoe belangrijk het is de basale vrouwenrechten te blijven bewaken. Er zijn debatten, presentaties, optredens en literatuur. Van 12.30-18.30u, Piet Heinkade 179, A’dam. Ook Opzij viert Vrouwendag en focust op de seksualisering van de maatschappij. Is alle opwinding daarover terecht? Wordt het zelfbeeld van vrouwen echt zo beïnvloed door het schoonheidsideaal? Daarover discussieert een panel van deskundigen o.l.v. Cisca Dresselhuys op 8 maart van 15-17.30 u in Felix Meritis, Keizersgracht 342, A’dam. Hoofddorp,4/9/02. Beeld uit de voorstelling "'t Schaap met de 5 Pooten". Met Marjan Luif,Rob van de Meeberg,Clous van Mechelen,Ellen Pieters,Michiel de Jong en Joy Wielkens. Onder regie van Marcel Sijm. Premiere 10/9 in de stadsschouwburg te Haarlem.

Kunst, literatuur en cultuur komen samen op de Internationale Vrouwendag, op 8 maart 2008 in Pakhuis de Zwijger Amsterdam. Mama Cash, WOMEN Inc. en La Strada frissen in een afwisselend middagprogramma op hoe belangrijk het is de basale vrouwenrechten te blijven bewaken. Er zijn debatten, presentaties, optredens en literatuur. Van 12.30-18.30u, Piet Heinkade 179, A’dam. Ook Opzij viert Vrouwendag en focust op de seksualisering van de maatschappij. Is alle opwinding daarover terecht? Wordt het zelfbeeld van vrouwen echt zo beïnvloed door het schoonheidsideaal? Daarover discussieert een panel van deskundigen o.l.v. Cisca Dresselhuys op 8 maart van 15-17.30 u in Felix Meritis, Keizersgracht 342, A’dam.