Het lijden van onze verlosser J6

Het lijden van onze verlosser J6 Nu het land zucht onder een Kabinet Met De Bijbel, acht de nieuwe toneelgroep Vrienden van de Dansmuziek de tijd rijp voor J6 , een bewerking van Mistero Buffo, Dario Fo’s satire op het Bijbelse lijdensverhaal. J6 is s één en al ritme en dynamiek; een bonte mix van revues en pantomimes, mysteriespelen, preken en potsenmakerij. Fo’s kritiek op de verstrengeling van het christendom met macht en militarisme krijgt bij de Vrienden een actueel tintje. De pastoor roept op tot het inzamelen van bijbels voor Darfur, we moeten bidden voor de jongens in Afghanistan, en ook onze minister zegenen. 11-15 maart Amsterdam Rozentheater. Tournee t/m 5 april. Info 020- 6207953 of www.vriendenvandedansmuziek.nl.

Nu het land zucht onder een Kabinet Met De Bijbel, acht de nieuwe toneelgroep Vrienden van de Dansmuziek de tijd rijp voor J6 , een bewerking van Mistero Buffo, Dario Fo’s satire op het Bijbelse lijdensverhaal. J6 is s één en al ritme en dynamiek; een bonte mix van revues en pantomimes, mysteriespelen, preken en potsenmakerij. Fo’s kritiek op de verstrengeling van het christendom met macht en militarisme krijgt bij de Vrienden een actueel tintje. De pastoor roept op tot het inzamelen van bijbels voor Darfur, we moeten bidden voor de jongens in Afghanistan, en ook onze minister zegenen.

11-15 maart Amsterdam Rozentheater. Tournee t/m 5 april. Info 020- 6207953 of www.vriendenvandedansmuziek.nl.