Gezocht Fiets voor culturele mobiliteit

Jeanne van Heeswijk PRIJSVRAAG Jeanne van Heeswijk(1965) en Dennis Kaspori (1972) doen vaak samen projecten waarbij het publiek meer kan doen dan kijken. Ze werkten onder meer in de Indische Buurt en op IJburg in Amsterdam. Jeanne van Heeswijk schreef samen met de bewoners een geschiedenis van Crooswijk in Rotterdam en ontwikkelde een digitale werkplaats voor kinderen in Columbus, Ohio. Vorig jaar verscheen over haar werk het boek Systems. Werk van Van Heeswijk is nu te zien op de tentoonstelling At random in museum De Paviljoens in Almere. Zie ook jeanneworks.net,

Deze week herhalen we de prijsvraag, want vorige week ontbrak het retouradres. Inzendingen kunnen voor 21 maart worden gemaild naar prijsvraagcs@nrc.nl of gestuurd naar Prijsvraag CS Fiets, NRC Handelsblad, Postbus 3372, 1001 AD Amsterdam. Vermeld ook uw adres.Jeanne van Heeswijk (1965) en Dennis Kaspori (1972) doen vaak samen projecten waarbij het publiek meer kan doen dan kijken. Werk van Van Heeswijk is nu te zien op de tentoonstelling At random in museum De Paviljoens in Almere. Zie ook jeanneworks.net