En verder: Theater & Dans

En verder: Theater & Dans Frankenstein! Schrijver Ko van den Bosch veranderde Mary Shelley’s horrorklassieker in een modern griezelverhaal. Van den Bosch speelt zelf Frankenstein, de geleerde die zelf een mens bouwt. Samen met regisseur Ola Mafaalani illustreert Van den Bosch de mythe met krachtige, prachtige beelden. Tournee t/m 15/5. Info 020-6164004 of www.humstu.nl. Gods wachtkamer Toneelgroep Carver maakt een voorstelling over een dementerende moeder (Joke Tjalsma) en haar dochter (Beppie Melissen) die nooit van hun rol afkomen. Tournee t/m 30 maart. Inl www.theatergroepcarver.nl. Fortuyn Helmert Woudenberg speelt in een indrukwekkende solo de vermoorde politicus Pim Fortuyn . Tournee t/m 23 april. Inl.: www.grunfeld.nl. OdysseusToneelgroep De Appel speelt het hele seizoen de 8,5 uur durende marathon Odysseus, over de Griekse held die na de Trojaanse Oorlog maar niet thuis kan komen. Voor september en oktober zijn er nog kaarten. T/m 26 okt Appeltheater, Scheveningen. Inl 070-3502200 of www.toneelgroepdeappel.nl.