En verder: Kinderen

En verder: Kinderen Elzenpropjes weven Op zaterdag 8 maart kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar op Bezoekerscentrum De Wieden op zoek gaan naar natuurlijke materialen als rietpluimen en elzenpropjes. Met hun vondsten maken zij daarna, samen met garen en wol, een natuurweefsel. Twee helpers van Natuurmonumenten begeleiden de kinderen. Na afloop gaat het eigen weefwerk natuurlijk mee naar huis. De activiteit duurt van 13 tot 15 uur. Kosten € 3,-/5,- Res.: (0527) 246644 of www.natuurmonumenten.nl/de natuur in. Bezoekerscentrum De Wieden, Beulakerpad 1,8326 AH St. Jansklooster. Peuterpop Dirk Scheele brengt op zondag 9 maart om 11 en 15uur een selectie van zijn leukste liedjes in CC De Stoep te Spijkenisse. Inl.: www.destoep.nu Fabeltjesmusical ‘Hallo mijnheer de Uil, waar brengt u ons naar toe?’ Naar Fabeltjesland! Juffrouw Ooievaar en andere dieren uit De Fabeltjeskrant keren terug in een show vol oude liedjes als ‘Hup Daar is Willem met de Waterpomptang’ én nieuwe liedjes. Op 8/3 (19u) en 9/3 (14u) in Theater Heerlen; www.parkstadlimburgtheaters.nl