En verder: Galerie

En verder: Galerie Soul and Soul De Noorderlicht Fotogalerie brengt onder de titel Soul and Soul de eerste overzichtsexpositie van de Japanse fotograaf Kiyoshi Suzuki (1943-2000). Soms zoekt hij de stilte op, soms de drukte, maar altijd gedreven door een fascinatie voor de fragiliteit en integriteit van het kleine en het menselijke. T/m 27 april Noorderlicht Fotogalerie, Akerkhof 12, Groningen. Wo-zo 12-18u. Inl www.noorderlicht.com Heroes Steve Schapiro (1936) fotografeerde beroemde Amerikanen als Mohammed Ali, Andy Warhol, Bobby en Jackie Kennedy en Samuel Beckett. Ook werkte hij voor het tijdschrift Life. In Galerie Wouter van Leeuwen zijn t/m 12 april zijn intieme zwart-wit foto's te zien. Hazenstraat 7, Amsterdam. Do-za 12-18u. Inl www.galeries.nl/wvl Surreal Zeventien afgestudeerde kunstenaars van een kunstacademie zijn in Surreal te zien met werk, waarin vervreemding van de werkelijkheid een rol speelt. T/m 31 mrt parkeergarage naast het Stedelijk Museum Den Bosch, Paleiskwartier. Vr-zo 13-19u Inl www.bartophetweb