Eieren zoeken in natuurmuseum

Eieren zoeken in natuurmuseum Natuurmuseum Brabant is op zoek naar paaseidetectives. De Paashaas heeft vele rijk versierde eieren in het museum verstopt, maar niemand weet waar. In de eieren zitten opdrachten verstopt, aan de hand waarvan kinderen tussen de 4 en 7 jaar van alles leren over het lievelingsseizoen van de Paashaas; de lente. Zo moeten er echte hazensprongen worden nagedaan, is er een kuikenpuzzel en zie je waarom eieren kleuren of spikkels hebben. Wie de speurtocht helemaal volgt, komt bijna door alle tentoonstellingen van Natuurmuseum Brabant. Natuurmuseum Brabant Spoorlaan 434 Tilburg (schuin rechts t.o. NS-station). Het eieren zoeken’ is bij de toegangsprijs inbegrepen. www.natuurmuseumbrabant.nl Nederland, Utrecht, 55-4-2006 - Paaseieren Foto: Rob Huibers / Hollandse Hoogte Huibers, Rob

Natuurmuseum Brabant is op zoek naar paaseidetectives. De Paashaas heeft vele rijk versierde eieren in het museum verstopt, maar niemand weet waar. In de eieren zitten opdrachten verstopt, aan de hand waarvan kinderen tussen de 4 en 7 jaar van alles leren over het lievelingsseizoen van de Paashaas; de lente. Zo moeten er echte hazensprongen worden nagedaan, is er een kuikenpuzzel en zie je waarom eieren kleuren of spikkels hebben. Wie de speurtocht helemaal volgt, komt bijna door alle tentoonstellingen van Natuurmuseum Brabant.

Natuurmuseum Brabant Spoorlaan 434 Tilburg (schuin rechts t.o. NS-station). Het eieren zoeken’ is bij de toegangsprijs inbegrepen. www.natuurmuseumbrabant.nl