Een weekend met Lisa Batiashvili

Een weekend met Lisa Batiashvili Een weekend met Lisa Batiashvili biedt in de Kleine Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw drie optredens van de van oorsprong Georgische violiste, die in 1995 als 16-jarige de tweede plaats won op het Sibelius Concours in Helsinki. Op vrijdagavond geeft ze een openbare masterclass aan violisten en hun begeleiders. Op zaterdagavond geeft ze met vrienden op hobo, altviool en cello een concert muziek van Beethoven, Britten en Mozart. En op zondagavond speelt ze met cellist Adrian Brendel en pianist Till Fellner pianotrio’ s van Ludwig van Beethoven en Mauricio Kagel. Weekend met Batiashivili: 7 maart 19u30, en en 9 maart 20u15 Kleine zaal Concertgebouw Amsterda. Res.: 020 6718345
Een weekend met Lisa Batiashvili Een weekend met Lisa Batiashvili biedt in de Kleine Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw drie optredens van de van oorsprong Georgische violiste, die in 1995 als 16-jarige de tweede plaats won op het Sibelius Concours in Helsinki. Op vrijdagavond geeft ze een openbare masterclass aan violisten en hun begeleiders. Op zaterdagavond geeft ze met vrienden op hobo, altviool en cello een concert muziek van Beethoven, Britten en Mozart. En op zondagavond speelt ze met cellist Adrian Brendel en pianist Till Fellner pianotrio’ s van Ludwig van Beethoven en Mauricio Kagel. Weekend met Batiashivili: 7 maart 19u30, en en 9 maart 20u15 Kleine zaal Concertgebouw Amsterda. Res.: 020 6718345

Een weekend met Lisa Batiashvili biedt in de Kleine Zaal van het Amsterdamse Concertgebouw drie optredens van de van oorsprong Georgische violiste, die in 1995 als 16-jarige de tweede plaats won op het Sibelius Concours in Helsinki. Op vrijdagavond geeft ze een openbare masterclass aan violisten en hun begeleiders. Op zaterdagavond geeft ze met vrienden op hobo, altviool en cello een concert muziek van Beethoven, Britten en Mozart. En op zondagavond speelt ze met cellist Adrian Brendel en pianist Till Fellner pianotrio’ s van Ludwig van Beethoven en Mauricio Kagel.

Weekend met Batiashivili: 7 maart 19u30, en en 9 maart 20u15 Kleine zaal Concertgebouw Amsterda. Res.: 020 6718345