Dual-sim: twee sim-cards in een telefoon

dstw1_dualsim.jpgVoor het nog uit te brengen boek Dagelijkse Luxeproblemen En Hoe Ze Te Overwinnen: de dual sim telefoon, voor al die arme mensen die met een privételefoon én een gsm van de zaak rondlopen. Met de DSTW1 van General Mobile, is de dual-sim-telefoon nu voor het eerst ook in PDA-vorm (Windows Mobile) verkrijgbaar, zegt de fabrikant.  Bekijk de korte video van de Cebit.

Voor 549 euro heb je een toestel waarbij twee simkaarten onafhankelijk van elkaar zijn te activeren of uit te zetten. Toets een nummer in, en kies vervolgens met de dubbele (!) talk-knop met welke sim naar buiten gebeld wordt. Het toestel zou vanaf maart in in ieder geval in Duitsland te koop zijn, aldus deze dame van Generale Mobile.

Specificaties:

Windows Mobile 6 Professional
Netwerken:  GSM 850/900/1800/1900 MHz (SIM 1) and GSM 900/1800/1900 MHz (SIM 2), GPRS/EDGE
scherm: 2.8 inch,  240×320 pixels
camera van twee megapixel
256 MB werkgeheugen, uitbreidbaar met microSD
Gespreekstijd vier uur, standby tijd zes dagen
gewicht 144 gram

Kijk hier voor andere telefoons en adapters voor dual sim-gebruik.

    • Marc Hijink