Cirque du Soleil

Cirque du Soleil Iets met Icarus, de mythologische gevleugelde, die in een ver vreemd land belandt – dat is het thema van Varekai , de nieuwe show van Cirque du Soleil. Maar het gaat om de acrobatische kunsten en de tableaux vivants waarin die dit keer zijn vervat. Tot de hoogtepunten behoren het gracieus gespierde hogeschoolwerk van de Icarus in een op grote hoogte zwevend net; de acrobaten die op andermans voeten draaien; de vier jonge vrouwen die synchroon op een hoog gehesen rekstok werken de mannen met zeeëgelsprieten op hun hoofd die staaltjes schommelspringen ten beste geven, en een piraat die hyperlenig op krukken is. T/m 17 mei Grand Chapiteau naast Amsterdam Arena. Inl.: www.cirquedusoleil.com.
Cirque du Soleil Iets met Icarus, de mythologische gevleugelde, die in een ver vreemd land belandt – dat is het thema van Varekai , de nieuwe show van Cirque du Soleil. Maar het gaat om de acrobatische kunsten en de tableaux vivants waarin die dit keer zijn vervat. Tot de hoogtepunten behoren het gracieus gespierde hogeschoolwerk van de Icarus in een op grote hoogte zwevend net; de acrobaten die op andermans voeten draaien; de vier jonge vrouwen die synchroon op een hoog gehesen rekstok werken de mannen met zeeëgelsprieten op hun hoofd die staaltjes schommelspringen ten beste geven, en een piraat die hyperlenig op krukken is. T/m 17 mei Grand Chapiteau naast Amsterdam Arena. Inl.: www.cirquedusoleil.com.

Iets met Icarus, de mythologische gevleugelde, die in een ver vreemd land belandt – dat is het thema van Varekai , de nieuwe show van Cirque du Soleil. Maar het gaat om de acrobatische kunsten en de tableaux vivants waarin die dit keer zijn vervat. Tot de hoogtepunten behoren het gracieus gespierde hogeschoolwerk van de Icarus in een op grote hoogte zwevend net; de acrobaten die op andermans voeten draaien; de vier jonge vrouwen die synchroon op een hoog gehesen rekstok werken de mannen met zeeëgelsprieten op hun hoofd die staaltjes schommelspringen ten beste geven, en een piraat die hyperlenig op krukken is.

T/m 17 mei Grand Chapiteau naast Amsterdam Arena. Inl.: www.cirquedusoleil.com.