4 liggen

Welke hond wil hier nu liggen?

Chihuahua hangmat

lieladesign.com, 185 euro, verzendkosten: 7,95 euro

Chihuahua’s zijn geen echte honden. Ga maar na: je ziet ze nooit ravotten met andere honden, blaffen kunnen ze niet en ze zijn nog kleiner dan je huiskat. Het zijn attributen, accessoires die je bij je draagt ter versterking van je imago. Dit beestje in ‘formaat handtas’ is speciaal gemaakt ter versiering ín je handtas. Doe ’m een schattig jasje aan, mutsje op, en hopla, klaar voor de parade langs gelijkgezinde vriendinnen. Je chihuahua zou er best nog eens moe kunnen worden van al dat geparadeer. Dus, heel logisch, is er nu een chihuahua hangmat op de markt. Die kun je bestellen in verschillende kleuren (zodat ’ie matcht met de kleur van zijn vacht). Dat roept wel de vraag op: welke hond zou er nu in hemelsnaam in een hangmat willen liggen? Geen, inderdaad. Maar ja, chihuahua’s zijn ook geen echte honden. (ML)

Met bijdragen van Malin Kox, Marleen Luijt, Irene de Vette en Ingmar Vriesema