2 koken

Kokend knuffelaapje

Hi! Monkey!

www.himonkey.net

Ooit een aap een pavlova zien maken? Of een origami stukje? Ooit een aap gezien wiens beste vriend een getoaste boterham is? Nee? Dan moet je toch eens bij Hi!Monkey! langsgaan. Hij is niet alleen het schattigste witte knuffelaapje dat je ooit gezien hebt, hij beleeft ook nog eens de meest fantastische avonturen. Koken met Monkey is misschien wat onpraktisch (want via de computer met één pagina per kookhandeling) maar wel leuk om te zien. Bovendien is zijn enthousiasme voor koken erg aanstekelijk. De recepten zijn simpel en de aanwijzingen helder. Wat het helemaal afmaakt zijn de foto’s die er bij staan van Monkey met eieren, mandarijntjes in blik en marshmallows. Ben je geen kookfan, lees dan de reportages met Monkey in de hoofdrol. Of knutsel met het aapje (pompoenen voor Halloween, kruissteekkleedje met Valentijn of haiku’s voor de lol). (MK)