1 uit eten met iens

Kitsch

Amsterdam, Utrechtsestraat 42 Telefoon (020) 625 92 51 Keuken open vanaf 18.00 uur, zo-ma vanaf 10 personenGemiddelde prijs drie gangen à la carte 29,50 euroCategorie: Kitscherige restaurants

Kitscherig is hier wel heel erg kitsch, maar op een leuke manier: het is lekker fout en overdreven. De menukaart is niet superspeciaal, maar de gerechten – variërend van hamburger tot kreeft en zeeduivel met Serranoham – zijn gewoon goed. Eten bij Kitsch betekent een leuke avond vol verrassingen en goede discotunes, waar alleen de niet al te attente bediening roet in het eten kan gooien.

Goed | Kitsch wordt gerund door een stel dat voorheen in de bediening werkte. Allebei aardig en attent. Ook het Zwitserse alpenbehang droeg bij aan de ontspannen sfeer, net als de jarenzeventigsongs. Niet geheel onbelangrijk: het eten was ook oké. (15-02-2008 R. M. te Amsterdam)

Goed | Ik snap er niks van dat mensen zo negatief spreken over Kitsch. Ik eet hier regelmatig en het is altijd een feest. Er zijn maar weinig restaurants in Amsterdam waar ik me zo lekker voel en ook nog eens lekker eet. (23-12-2008 M. H. te Amsterdam)

Dit was de laatste aflevering van Iens in deze krant. Kijk voortaan op: www.iens.nl.