tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Final 24: River Phoenix Discovery, 21.00-22.00u. Deze keer in Final 24, een serie over dode sterren: acteur River Phoenix. Ondanks een vegetarische opvoeding ging Phoenix aan de drugs. Hij stierf in 1993 op 23-jarige leeftijd als een van de best betaalde acteurs van Hollywood. Erfstukken: Running on Empty en bijvoorbeeld My Own Private Idaho. Actor, en una escena de la pelicula "Los fisgones". Actor, in a sequence of the film "The sneakers". DIGITAL PRESS

Final 24: River PhoenixDiscovery, 21.00-22.00u.

Deze keer in Final 24, een serie over dode sterren: acteur River Phoenix. Ondanks een vegetarische opvoeding ging Phoenix aan de drugs. Hij stierf in 1993 op 23-jarige leeftijd als een van de best betaalde acteurs van Hollywood. Erfstukken: Running on Empty en bijvoorbeeld My Own Private Idaho.