tv film

tv film American Beauty (Sam Mendes, 1999) RTL8, 20.30-22.35u. Alom bejubelde, met vijf Oscars bekroonde film over het morele faillissement van het traditionele gezin en de materialistische schijnwereld van de suburbia. Terugblik op de laatste levensmaanden van een doorsneeman (Kevin Spacey).
tv film American Beauty (Sam Mendes, 1999) RTL8, 20.30-22.35u. Alom bejubelde, met vijf Oscars bekroonde film over het morele faillissement van het traditionele gezin en de materialistische schijnwereld van de suburbia. Terugblik op de laatste levensmaanden van een doorsneeman (Kevin Spacey).

American Beauty(Sam Mendes, 1999)RTL8, 20.30-22.35u.

Alom bejubelde, met vijf Oscars bekroonde film over het morele faillissement van het traditionele gezin en de materialistische schijnwereld van de suburbia. Terugblik op de laatste levensmaanden van een doorsneeman (Kevin Spacey).