Overige films

Hulk (Ang Lee, 2003, VS). De film Hulk, gebaseerd op een stripheld, onderzoekt de grenzen en de normen van een volstrekt eigen universum. De hoofdpersoon wordt tijdens de begintitels zowel uit tekeningen als uit laboratoriumproeven geboren. Karakteristieke stripvormgeving leidt bij Lee tot veel extreme close-ups en uitsneden, splitscreens en een extreem perspectivische mise-en-scène. RTL7, 20.30-23.00u.

Ella Enchanted (Tommy O'Haver, 2004, VS/Ier/Eng). Anachronistisch sprookje in semi-middeleeuws decor biedt veel meisjesvermaak. Net5, 20.30-22.20u.

Jurassic Park (Steven Spielberg, 1993, VS). Met behulp van animatietechnieken tot leven gewekte dinosauriërs stelen de show in een weergaloos griezelavontuur over een uit de hand gelopen pretpark met genetisch gemanipuleerde fauna uit de prehistorie. Veronica, 20.30-22.55u.