Even een tukje op de incheckbalie

Even een tukje op de incheckbalie Düsseldorf. Een reiziger is ingedut op een incheckbalie op de luchthaven van Düsseldorf. Dat kon, want gisteren werd er in Duitsland op de meeste luchthavens door het grondpersoneel gestaakt. Ook het openbaar vervoer in Berlijn en Keulen lag plat. In Berlijn werd tevens het vuil niet opgehaald. De vakbonden Ver.Di en DBB eisen loonsverhoging voor de 1,3 miljoen mensen werkzaam in de publieke sector. Foto AP A traveller lies on a closed check-in counter during a warning strike of public service workers union ver.di at Duesseldorf airport, western Germany, Wednesday March 5, 2008. Public service employees walked off their jobs Wednesday in an effort to win higher pay, while train drivers threatened new walkouts in a separate dispute. (AP Photo/Frank Augstein) Associated Press