1 uit eten met iens

Level

Rotterdam, Pannekoekstraat 76Telefoon (010) 280 07 88Keuken open 12.00-23.00 uurGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 26,50 euroCategorie: Kitscherige restaurants

Voortreffelijk eten in een prachtig strak, maar sfeervol decor, waar de bediening even vriendelijk als behulpzaam is. Opvallend zijn de grote zwart-wit kunstfoto’s van Ingrid Baars. Eén model in een kunstige transformatie van Snoop Dogg, Madonna en Karl Lagerfeld. Top zijn de cocktails, maar de sushi en sashimi vinden sommigen wat karig. Maar het dessert van drie soorten crème brûlée compenseert dat ruimschoots.

Uitstekend | Heerlijke cocktails om mee te beginnen, helemaal geweldig. Ook het eten was erg lekker, van het brood vooraf tot aan het einde. Alleen het grand dessert was wat minder. En als afsluiter natuurlijk nog zo’n lekkere cocktail. De sfeer en de bediening waren ook erg goed. (01-02-2008 F. K. te Amsterdam)

Uitstekend | Ik heb het verrassingsmenu genomen. Super. Het zag er voortreffelijk uit, met verrassende smaken. Hoofdgerecht was lamsrack met rode bietenpuree en pastinaak, en een jus van tijm. (10-12-2007 K.L. te Rotterdam)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl