tv film

tv film Along Came Polly (John Hamburg, 2004) RTL5, 20.30-22.05u. In hedendaagse romantisch ‘screwball comedy’ mag Ben Stiller samen met Jennifer Aniston de hedendaagse Cary Grant en Katherine Hepburn zijn. Hij de neuroot, zij de vrijgevochten dame met bindingsangst. In alles zijn ze tegenpolen. Quality: Original. Film Title: Along Came Polly. Copyright: © 2003 Universal Studios. ALL RIGHTS RESERVED.
tv film Along Came Polly (John Hamburg, 2004) RTL5, 20.30-22.05u. In hedendaagse romantisch ‘screwball comedy’ mag Ben Stiller samen met Jennifer Aniston de hedendaagse Cary Grant en Katherine Hepburn zijn. Hij de neuroot, zij de vrijgevochten dame met bindingsangst. In alles zijn ze tegenpolen. Quality: Original. Film Title: Along Came Polly. Copyright: © 2003 Universal Studios. ALL RIGHTS RESERVED. Universal Studios

Along Came Polly(John Hamburg, 2004)RTL5, 20.30-22.05u.

In hedendaagse romantisch ‘screwball comedy’ mag Ben Stiller samen met Jennifer Aniston de hedendaagse Cary Grant en Katherine Hepburn zijn. Hij de neuroot, zij de vrijgevochten dame met bindingsangst. In alles zijn ze tegenpolen.