op nrcnext.nl

AEX 25 jaar
AEX 25 jaar

Vandaag in het nieuws

Presentatie nieuwe technische staf van Ajax Premier Balkenende op bezoek bij president Sarkozy in Parijs Jaarlijkse bijeenkomst Chinees Volkscongres Achtste finalesvan de Champions League Herdenking sterfdag Stalin Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Condoleeza Rice ontmoet Israëlisch premier Olmert om te praten over het vredesproces in de Gazastrook.

Het nieuws in 1 minuut

Even snel bijgepraat worden over het nieuws van vandaag? RTL brengt je elke dag in 1 minuut op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen.

Klik op nrcnext.nl onderaan op het rode bolletje met de camera

Vandaag in de weblogs

Leren van tv-kijken

„Léér je nu ook wat van al dat televisie kijken? vroeg iemand laatst. Soms, zei ik vaag. Je vraagt het je vaak af, na een avond kijken. Wat was de mededeling? Wat weet ik nu, is tot me doorgedrongen, zie ik anders?

Sommige avonden is dat makkelijk genoeg. Geert Maks serie In Europa of de minstens zo interessante serie van Adriaan van Dis over Zuid Afrika en Namibië, daar steek je heus wel eens iets van op.”

Lees de mediablog van Marjoleine de Vos via nrcnext.nl/mediablog

Boeken

Elke week lees je in nrc.next de recensies van de nieuwste boeken. Op de site kun je de recensies nog eens teruglezen en je eigen oordeel geven. Van enkele boeken kun je ook de eerste pagina’s lezen. Zo kun je deze week het begin van het nieuwe boek van Maarten van Rossem, Drie oorlogen, op de site lezen.

Lees de boekrecensies via nrcnext.nl/boeken

AEX 25 jaar

Een zilveren jubileum op het Damrak: de Amsterdamse Exchange Index (AEX) bestaat 25 jaar. Wat is er in die tijd allemaal gebeurd en hoe werkt deze index eigenlijk precies?

Bekijk een interactieve kaart met de belangrijkste momenten van de AEX en een grafiek van de koers via nrcnext.nl/economie