Mijn koelkast (3)

Mijn koelkast (3) klik@nrc.nl „Zoals je ziet is onze koelkast een rotzooitje. Dat komt omdat wij studenten zijn”, schrijft Gerben Dirkse uit Dronten. „Daar komt bij dat wij een biologische-landbouwopleiding volgen. Als iemand gangbare etenswaren koopt van de pot of vers, dan levert dat onherroepelijk discussies op. Er is zelfs een eko-politie, die kijkt naar het percentage gangbaar en biologisch in de koelkast. De meeste huizen komen er goed vanaf met zeker 90 procent bio. En dat voor studenten!” Dirske, Gerben

„Zoals je ziet is onze koelkast een rotzooitje. Dat komt omdat wij studenten zijn”, schrijft Gerben Dirkse uit Dronten. „Daar komt bij dat wij een biologische-landbouwopleiding volgen. Als iemand gangbare etenswaren koopt van de pot of vers, dan levert dat onherroepelijk discussies op. Er is zelfs een eko-politie, die kijkt naar het percentage gangbaar en biologisch in de koelkast. De meeste huizen komen er goed vanaf met zeker 90 procent bio. En dat voor studenten!”