Leraren in Mexico de straat op

Leraren in Mexico de straat op Mexico-Stad. Onderwijzers raken slaags met de politie tijdens een demonstratie in Mexico-Stad. Duizenden activisten, die zich hebben verenigd in de Volksvergadering van het Volk van Oaxaca, eisten de vrijlating van enkele van hun leden. Die werden vorig jaar gearresteerd tijdens betogingen tegen de gouverneur van deelstaat Oaxaca. Ze beschuldigden hem toen van verkiezingsfraude en eisten zijn vertrek. Foto AP Members of the Popular Assembly of Oaxaca, APPO, clash with police during a protest in Mexico City, Monday, March 3, 2008. Thousands of teachers from Oaxaca state took to the streets of Mexico's capital to demand the release of some of their members arrested by police in 2007. (AP Photo/Alexandre Meneghini) Associated Press