De kleine Hiswa in Zeeuwse Paal

De kleine Hiswa in Zeeuwse Paal Paal. In de wintermaanden stallen inwoners van het dorpje Paal in Zeeuws-Vlaanderen hun plezierjachten naast hun woning. Het getijdenhaventje van Paal, dat in 1980 werd geopend, ligt vlak bij het Verdronken Land van Saeftinghe in de Westerschelde. Paal heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een belangrijk watersportcentrum dat in de zomermaanden druk bezocht wordt. Het startsein voor het nieuwe watersportseizoen werd gisteren in Amsterdam gegeven met de opening van de Hiswa. Deze watersporttentoonstelling duurt nog tot en met zondag. Sportkoepel NOC*NSF en het DSM-concern presenteerden gistermorgen de zeilboot waarmee zeilsters Marcelien de Koning en Lobke Berkhout in Peking hun wedstrijden in de 470-klasse gaan varen. Erica Terpstra, de voorzitter van NOC*NSF, onthulde de boot. Morgen, op de derde dag van de Hiswa, heeft de doop plaats van de eerste ambulanceboot van Nederland. Het Antonius-ziekenhuis in Sneek maakte in oktober van het afgelopen jaar bekend dat het de boot in het komende watersportseizoen gaat inzetten op de Friese meren voor snelle eerste hulp aan watersporters. Foto Rob Huibers Nederland, Paal, 03-03-2008. Foto: Rob Huibers. Sommige bewoners van het dorp Paal, gemeente Hulst in Zeeuws-Vlaanderen houden zoveel van hun plezierjachten dat ze er de hele winter naar willen kunnen kijken. De bootjes hebben hun winterstalling in hun tuinen. In het dorp staan een stuk of vijf jachten op deze manier gestald.
De kleine Hiswa in Zeeuwse Paal Paal. In de wintermaanden stallen inwoners van het dorpje Paal in Zeeuws-Vlaanderen hun plezierjachten naast hun woning. Het getijdenhaventje van Paal, dat in 1980 werd geopend, ligt vlak bij het Verdronken Land van Saeftinghe in de Westerschelde. Paal heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een belangrijk watersportcentrum dat in de zomermaanden druk bezocht wordt. Het startsein voor het nieuwe watersportseizoen werd gisteren in Amsterdam gegeven met de opening van de Hiswa. Deze watersporttentoonstelling duurt nog tot en met zondag. Sportkoepel NOC*NSF en het DSM-concern presenteerden gistermorgen de zeilboot waarmee zeilsters Marcelien de Koning en Lobke Berkhout in Peking hun wedstrijden in de 470-klasse gaan varen. Erica Terpstra, de voorzitter van NOC*NSF, onthulde de boot. Morgen, op de derde dag van de Hiswa, heeft de doop plaats van de eerste ambulanceboot van Nederland. Het Antonius-ziekenhuis in Sneek maakte in oktober van het afgelopen jaar bekend dat het de boot in het komende watersportseizoen gaat inzetten op de Friese meren voor snelle eerste hulp aan watersporters. Foto Rob Huibers Nederland, Paal, 03-03-2008. Foto: Rob Huibers. Sommige bewoners van het dorp Paal, gemeente Hulst in Zeeuws-Vlaanderen houden zoveel van hun plezierjachten dat ze er de hele winter naar willen kunnen kijken. De bootjes hebben hun winterstalling in hun tuinen. In het dorp staan een stuk of vijf jachten op deze manier gestald. Huibers, Rob

In de wintermaanden stallen inwoners van het dorpje Paal in Zeeuws-Vlaanderen hun plezierjachten naast hun woning. Het getijdenhaventje van Paal, dat in 1980 werd geopend, ligt vlak bij het Verdronken Land van Saeftinghe in de Westerschelde. Paal heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een belangrijk watersportcentrum dat in de zomermaanden druk bezocht wordt.

Het startsein voor het nieuwe watersportseizoen werd gisteren in Amsterdam gegeven met de opening van de Hiswa. Deze watersporttentoonstelling duurt nog tot en met zondag.

Sportkoepel NOC*NSF en het DSM-concern presenteerden gistermorgen de zeilboot waarmee zeilsters Marcelien de Koning en Lobke Berkhout in Peking hun wedstrijden in de 470-klasse gaan varen. Erica Terpstra, de voorzitter van NOC*NSF, onthulde de boot.

Morgen, op de derde dag van de Hiswa, heeft de doop plaats van de eerste ambulanceboot van Nederland. Het Antonius-ziekenhuis in Sneek maakte in oktober van het afgelopen jaar bekend dat het de boot in het komende watersportseizoen gaat inzetten op de Friese meren voor snelle eerste hulp aan watersporters.