1 uit eten met iens

Contra 73

Amsterdam, Camperstraat 24/26Telefoon (020) 694 99 30Keuken dagelijks geopend van 17.00 tot 22.30 uurGemiddelde prijs 3-gangen à la carte 27,00 euroCategorie: Kitscherige restaurants

Gezellige sfeer en leuke bediening, maar het eten is niets bijzonders bij restaurant Contra 73. Dat de herinnering aan dit knusse restaurantje desalniettemin lang blijft hangen, is vooral te danken aan de vrolijke muziek die er wordt gedraaid, de hilarische versiering aan de wanden en de kleurrijke obers. Ze serveren er redelijke grote porties, die dan ook weer redelijk aan de prijs zijn.

Redelijk | Beetje campy is dit restaurant, maar die sfeer staat me wel aan. De maaltijden die geserveerd worden zijn oké, maar je moet er te lang op wachten. Dat is jammer. De bediening is vriendelijk. (21-02-2008 K. de V. te Amsterdam)

Uitstekend | Contra 73 is een goed restaurant in een achterafstraatje in Amsterdam Oost. Het heeft een hele leuke ambiance, zeer vlot gebekte maar aardige bediening en een prima keuken, waarvan het eten net zo lekker smaakt als het er uit ziet, ga zo door. (22-01-2008 T. van der H. te Amstelveen)

Eet en recenseer mee op www.iens.nl