tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Return to Titanic National Geographic, 19.00-20.00u. Robert Ballard onderzoekt het wrak van de Titanic met onderwatercamera’s, waardoor je als kijker de kans krijgt om de beroemde oceaanstomer te bekijken zoals deze nu op de zeebodem ligt. Ballard bezocht het wrak tweemaal: in de jaren tachtig en in 2004. Emory Kristof © National Geographic Society When the Titanic's stern hit bottom the starboard propeller broke off. Here Kristof in the darkened Mir I photographs the prop in the spooky lights of Mir II. No pay photo National Geographic Society

Return to TitanicNational Geographic, 19.00-20.00u.

Robert Ballard onderzoekt het wrak van de Titanic met onderwatercamera’s, waardoor je als kijker de kans krijgt om de beroemde oceaanstomer te bekijken zoals deze nu op de zeebodem ligt. Ballard bezocht het wrak tweemaal: in de jaren tachtig en in 2004.