tv film

tv film The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear (David Zucker, 1991) Veronica, 20.30-22.10u. Meligheid troef in deze tweede hyperbolische politiefilmparodie die de parodie succesvol als genre terugbracht op de Hollywood-staalkaart. Leslie Nielsen is weer de sullige politie-inspecteur, ditmaal in de clinch met milieuvervuilers. THE NAKED GUN 2 1/2: THE SMELL OF FEAR Leslie Nielsen foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear (David Zucker, 1991)Veronica, 20.30-22.10u.

Meligheid troef in deze tweede hyperbolische politiefilmparodie die de parodie succesvol als genre terugbracht op de Hollywood-staalkaart. Leslie Nielsen is weer de sullige politie-inspecteur, ditmaal in de clinch met milieuvervuilers.