Willem: je weet dat je weer weggaat

ngw.jpgEén van de mooiste sensaties die ik is aankomen in New York, want je weet dat je weer weggaat en dus optimaal kunt gaan genieten. Ik kwam er regelmatig en toen mijn vriendin (inmiddels vrouw) daar woonde ging ik vanuit NL voor weekendjes heen&weer. Ze woonde bij 13&6th en vond het HEERLIJK. Maar zoals je weet is de stad soms ook verstikkend en wil je wegvluchten. Daarom heb ik haar op een weekendje meegenomen de stad uit. We huurden een auto op JFK en reden naar Niagara Falls, tegen de Canadese grens. Doordat de motels onderweg niet zo duur zijn als de hotels in downtown NY compenseerde dat voor de huur van de auto.

Wat een GEWELDIGE trip - we hebben helemaal genoten van het platteland en de kleine dorpjes onderweg. We spraken mensen die op 50 km van NY woonden en er nog nooit geweest waren. En toen we weer in de stad kwamen, waren de bagels extra lekker!