Veel omgewaaide bomen door storm

Veel omgewaaide bomen door storm Rotterdam, 3 maart. Rijkswaterstaat moest afgelopen zaterdag 160 populieren kappen langs de snelweg A27 bij Gorinchem, omdat de storm ze had beschadigd. Hierdoor dreigden de bomen op de weg te vallen. De storm bereikte windsnelheden tot 110 km per uur en blies vooral in het zuiden van het land veel bomen om. In Drenthe raakte een vrouw licht gewond toen haar auto van de weg werd geblazen. In enkele kustplaatsen werd dijkbewaking ingesteld. Foto Rob Huibers. Nederland, Werkendam, 02-03-2008. Foto: Rob Huibers. Snelweg A27 is tussen Werkendam en Gorinchem geheel afgesloten om ca. 160 populieren langs de weg te kunnen kappen. Rijkswaterstaat besloot tot deze spoedoperatie nadat 's middags enkele bomen door de storm op de weg waren gevallen, waarbij passerende auto's werden beschadigd. Inspectie van de overige bomen leidde tot het besluit alle bomen onmiddellijk te kappen.
Veel omgewaaide bomen door storm Rotterdam, 3 maart. Rijkswaterstaat moest afgelopen zaterdag 160 populieren kappen langs de snelweg A27 bij Gorinchem, omdat de storm ze had beschadigd. Hierdoor dreigden de bomen op de weg te vallen. De storm bereikte windsnelheden tot 110 km per uur en blies vooral in het zuiden van het land veel bomen om. In Drenthe raakte een vrouw licht gewond toen haar auto van de weg werd geblazen. In enkele kustplaatsen werd dijkbewaking ingesteld. Foto Rob Huibers. Nederland, Werkendam, 02-03-2008. Foto: Rob Huibers. Snelweg A27 is tussen Werkendam en Gorinchem geheel afgesloten om ca. 160 populieren langs de weg te kunnen kappen. Rijkswaterstaat besloot tot deze spoedoperatie nadat 's middags enkele bomen door de storm op de weg waren gevallen, waarbij passerende auto's werden beschadigd. Inspectie van de overige bomen leidde tot het besluit alle bomen onmiddellijk te kappen. Huibers, Rob