tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Panorama BBC1, 21.30-22.00u. Hoe om te gaan met geweld en asociaal gedrag. Confronteer je vandalisten met het risico dat je dit moet bekopen met je leven. Of sluit je er je ogen voor. Naar aanleiding van de moord op Gary Newlove, gaat Panorama in de reportage Taking back the streets op zoek naar het antwoord.
tv nieuws en documentaires Panorama BBC1, 21.30-22.00u. Hoe om te gaan met geweld en asociaal gedrag. Confronteer je vandalisten met het risico dat je dit moet bekopen met je leven. Of sluit je er je ogen voor. Naar aanleiding van de moord op Gary Newlove, gaat Panorama in de reportage Taking back the streets op zoek naar het antwoord.

Panorama

BBC1, 21.30-22.00u.

Hoe om te gaan met geweld en asociaal gedrag. Confronteer je vandalisten met het risico dat je dit moet bekopen met je leven. Of sluit je er je ogen voor. Naar aanleiding van de moord op Gary Newlove, gaat Panorama in de reportage Taking back the streets op zoek naar het antwoord.