Opinie

    • Ik

Boekenbon

Een Amsterdamse vereniging van psychologiestudenten vraagt mij, oud-hoogleraar, om een college te geven. Ik maak een mooie powerpoint-presentatie en de twee uur vliegen voorbij. Na het applaus en een vriendelijk dankwoord van de studente die het organiseerde, geeft zij mij een envelop met een boekenbon erin. Thuisgekomen maak ik die open. Het is een bon

None

Een Amsterdamse vereniging van psychologiestudenten vraagt mij, oud-hoogleraar, om een college te geven.


Ik maak een mooie powerpoint-presentatie en de twee uur vliegen voorbij. Na het applaus en een vriendelijk dankwoord van de studente die het organiseerde, geeft zij mij een envelop met een boekenbon erin.
Thuisgekomen maak ik die open. Het is een bon voor een boek van 5 euro.

Dolph Kohnstamm

    • Ik