Back to business

kasparov.jpgNa een weekje op een ander weblog te hebben gelogeerd ben ik weer terug in mijn eigen domein. En meteen is er groot persoonlijk nieuws. Want tijdens het zoeken naar informatie over de protestbijeenkomst van de Mars der Ontevredenen, die vanmiddag gelijktijdig in Sint Petersburg en Moskou plaatsvindt, ontdekte ik dat de e-mail die ik altijd toegestuurd krijg door de organisatie van Kasparov al wekenlang automatisch wordt doorgesluisd naar de spamsector.Daarom was het zo stil aan het Kasparov-actiefront. Nieuwtjes, zoals de arrestatie gisteren op het Manegeplein van een paar van Kasparovs aanhangers die pampletten uitdeelden, moest ik van de telex vernemen. Datzelfde geldt voor de arrestatie gisteren van een van de organisatoren van de Petersburgse mars.,,Waarschijnlijk staat Kasparovs mail op de sabotagelijst van de FSB”, zei mijn assistente. Als de protestdemo het vanmiddag toelaat, zal ik het eens bij mijn collega’s uitzoeken.Verder wil ik u allen hartelijk feliciteren met de nieuwe president, Dmitri Medvedev. Dat hij al zijn mooie beloftes moge voldoen, de bestrijding van de corruptie voorop.

    • Michel Krielaars