2 Reserveren

Overnachten in een grot
Overnachten in een grot

Bijzondere vakantie

www.uhotw.com

Je bent je vakantie aan het plannen, maar je wilt dit jaar eigenlijk iets bijzonders. Niet gewoon kamperen, niet gewoon een huisje huren of een gewoon hotel. Nee, iets bijzonders. Een hotelkamer in een enorme betonnen rioolpijp bijvoorbeeld (Ottensheim, Oostenrijk), of een kamer met jacuzzi in de vorm van een champagneglas (Las Vegas, Verenigde Staten). Of zit je liever in de lucht in een groot vogelhuis (Vasteras, Zweden) of onderwater (Key Largo, VS)? Het bestaat, je kunt er logeren en op de site Unusual Hotels of the World staat een enorme verzameling van dit soort hotels. Voor de echt moedigen is er de categorie ‘Wow’, durf je dat nog niet echt aan dan is er ook de categorie ‘Different’. In Nederland zijn acht bijzondere locaties geselecteerd, waaronder een hotelkamer in een tramcoupé in Hoogwoud en een reddingsboot in Harlingen. (TK)