1 Uit eten met IENS

Barsserie Appart

Maastricht, Achter de Molens 15Telefoon (043) 390 08 36Keuken open 17.00-22.00 uurGemiddelde prijs 3 gangen à la carte 29,50 euroCategorie: kitscherige restaurants

Supertent die zijn naam eer aandoet met zijn gedurfde mix van barok, klassiek en kitsch. De menukaart met vele woordspelingen is een feest voor taalliefhebbers én de voorbode van verrassende smaken. Terwijl je geniet van tongstrelende sashimi van tonijn, wordt je glas bijgeschonken voor je de bodem ziet. Menig Maastrichtenaar weet dat de choc-au-lait in combinatie met het koekiemonster verslavend kan werken.

Uitstekend | Bij binnenkomst trekken verschillende warme tinten paars meteen de aandacht. Er is een vernieuwde menukaart en de wijnkaart is ook enkele wijnen rijker. Uit de voorgerechten konden wij geen keuze maken. We kozen daarom voor de ‘antipasti de luxe’ en kregen een mix van alle voorgerechten, aanrader! We hebben wederom genoten. (13-02-2008 J. A. te Maastricht)

Uitstekend | Een dagje Maastricht bracht ons bij Appart, waar we heel lekker hebben gegeten. Vriendelijke bediening. Goed eten voor een goede prijs. (10-02-2008 B. V. te Boxtel)

Eet en recenseer mee via www.iens.nl