Maartse buien

De storm gaat vandaag liggen, morgen is er minder wind. Het blijft zacht en wisselvallig en morgen overdag is het meest droog. Na het weekeinde wordt het kouder en volgen winterse buien. Vandaag begint de meteorologische lente, maar het is onstuimig herfstweer. Wel neemt de westelijke wind iets af, vanmiddag matig tot krachtig, aan zee hard, kracht 7. Ook de zware windstoten verdwijnen. Verder schijnt de zon af en toe, afgewisseld met een enkele bui. De temperatuur komt op een graad of 11 uit. Vanavond wordt het bewolkt, vannacht gevolgd door enige tijd regen. De westelijke wind is matig tot krachtig, later aan de kust waarschijnlijk opnieuw hard. Het wordt niet kouder dan 7 graden.

Morgenochtend verdwijnt de regen snel, maar de zon krijgt weinig ruimte, wolkenvelden overheersen. Het blijft morgenmiddag vrijwel overal droog. Met een matige, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtige westelijke wind (kracht 5) wordt het 9 tot 12 graden.

Maandag is er veel bewolking en vooral in de ochtend regent het. De temperatuur loopt op tot 10 graden, maar daalt later op de dag. Dinsdag regent het.