Wandelen op Landgoed Terworm

Wandelen op Landgoed Terworm Zondag 2 maart organiseert Natuurmonumenten een wandeling op Landgoed Terworm. Bij de ontvangst in de Orangerie van Kasteel Terworm kijken deelnemers o.l.v. gidsen naar een filmpje over de publiek private samenwerking tussen drie betrokken partijen die met elkaar voor restauratie van het landgoed hebben gezorgd. Het gebied is zo’n 200 hectare groot en is een voormalig landbouwgebied. De Geleenbeek stroomt erdoor heen. Na de film vertellen de gidsen tijdens de wandeling over de vele natuur- en cultuuraspecten van Terworm. 2 maart om 13u (duur tot 16u) Parkeren Hotel van der Valk of Kasteel Terworm in Heerlen. Verzamelen: orangerie Kosten leden €6. Niet leden € 8,50. Svp gepast betalen.

Zondag 2 maart organiseert Natuurmonumenten een wandeling op Landgoed Terworm. Bij de ontvangst in de Orangerie van Kasteel Terworm kijken deelnemers o.l.v. gidsen naar een filmpje over de publiek private samenwerking tussen drie betrokken partijen die met elkaar voor restauratie van het landgoed hebben gezorgd. Het gebied is zo’n 200 hectare groot en is een voormalig landbouwgebied. De Geleenbeek stroomt erdoor heen. Na de film vertellen de gidsen tijdens de wandeling over de vele natuur- en cultuuraspecten van Terworm.

2 maart om 13u (duur tot 16u) Parkeren Hotel van der Valk of Kasteel Terworm in Heerlen. Verzamelen: orangerie Kosten leden €6. Niet leden € 8,50. Svp gepast betalen.