Van oude mensen, de... eh dinges

Van oude mensen, de... eh dinges OP KOMST „Van oude menschen...” is het thema van de Boekenweek, en per ongeluk haakt het theater hierop in met een grijs golfje aan bejaardentoneel. Morgen is tegelijkertijd de première van het toneelstuk Kwijt (Toneelgroep De Kern), over bejaarden die alles vergeten, én van Van oude mensen, de dingen die voorbijgaan, over bejaarden die één daad uit het verleden juist niet kunnen vergeten. Ger Thijs bewerkte de roman van Louis Couperus uit 1906 voor toneel. Producent Hummelinck Stuurman brengt tegelijkertijd het stuk uit als hoorspel op luister-cd’s, met meeleesboek. ‘Kwijt’ van De Kern, tournee t/m 17 mei. Inl www.theatergroepdekern.nl. ‘Oude mensen’ tournee t/m 1 juni. Inl www.humstu.nl.

„Van oude menschen...” is het thema van de Boekenweek, en per ongeluk haakt het theater hierop in met een grijs golfje aan bejaardentoneel. Morgen is tegelijkertijd de première van het toneelstuk Kwijt (Toneelgroep De Kern), over bejaarden die alles vergeten, én van Van oude mensen, de dingen die voorbijgaan, over bejaarden die één daad uit het verleden juist niet kunnen vergeten. Ger Thijs bewerkte de roman van Louis Couperus uit 1906 voor toneel. Producent Hummelinck Stuurman brengt tegelijkertijd het stuk uit als hoorspel op luister-cd’s, met meeleesboek.

‘Kwijt’ van De Kern, tournee t/m 17 mei. Inl www.theatergroepdekern.nl.

‘Oude mensen’ tournee t/m 1 juni. Inl www.humstu.nl.