Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Media

tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires De leugen regeert Ned.2, 21.15-22.00u. Peter Tetteroo schreef dinsdag in nrc.next een polemisch artikel over de Kosovo-berichtgeving die hij als uiterst selectief betiteld. De Serviërs komen nauwelijks aan het woord. Hij gaat in discussie met Harald Doornbos die jarenlang correspondent in voormalig Joegoslavië was. DScaler still Taken with DScaler Version 4.1.8 Input was journaal Deinterlace mode was Video Deinterlace (2-Frame) Temporal Noise Filter was on Temporal Comb Filter was on Adaptive Noise Filter was on
tv nieuws en documentaires De leugen regeert Ned.2, 21.15-22.00u. Peter Tetteroo schreef dinsdag in nrc.next een polemisch artikel over de Kosovo-berichtgeving die hij als uiterst selectief betiteld. De Serviërs komen nauwelijks aan het woord. Hij gaat in discussie met Harald Doornbos die jarenlang correspondent in voormalig Joegoslavië was. DScaler still Taken with DScaler Version 4.1.8 Input was journaal Deinterlace mode was Video Deinterlace (2-Frame) Temporal Noise Filter was on Temporal Comb Filter was on Adaptive Noise Filter was on

De leugen regeertNed.2, 21.15-22.00u.

Peter Tetteroo schreef dinsdag in nrc.next een polemisch artikel over de Kosovo-berichtgeving die hij als uiterst selectief betiteld. De Serviërs komen nauwelijks aan het woord. Hij gaat in discussie met Harald Doornbos die jarenlang correspondent in voormalig Joegoslavië was.

NetwerkNed.2, 20.25-20.50u.

Reportage over het Rusland van Poetin. Onder zijn regeerperiode nam de welvaart enorm toe en groeide Moskou uit tot de duurste stad van de wereld. Verslaggever Koen van Groesen sprak met buschauffeur Albert Stupenkow die al 30 jaar met zijn bus door Moskou rijdt. Hij zag zijn stad veranderen.