Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Media

tv film

tv film Sinbad: Legend of the Seven Seas (P. Gilmore, T. Johnson, 2003) SBS6, 19.00-20.30u. Flamboyante animatiefilm. De vermaarde zeerover (met de stem van Brad Pitt) moet krachten meten met godin Eris (Michelle Pfeiffer) en zeilt vanaf de platte aarde een als een gigantische vlammende vagina verbeelde Tartarus binnen.
tv film Sinbad: Legend of the Seven Seas (P. Gilmore, T. Johnson, 2003) SBS6, 19.00-20.30u. Flamboyante animatiefilm. De vermaarde zeerover (met de stem van Brad Pitt) moet krachten meten met godin Eris (Michelle Pfeiffer) en zeilt vanaf de platte aarde een als een gigantische vlammende vagina verbeelde Tartarus binnen.

Sinbad: Legend of the Seven Seas(P. Gilmore, T. Johnson, 2003)SBS6, 19.00-20.30u.

Flamboyante animatiefilm. De vermaarde zeerover (met de stem van Brad Pitt) moet krachten meten met godin Eris (Michelle Pfeiffer) en zeilt vanaf de platte aarde een als een gigantische vlammende vagina verbeelde Tartarus binnen.

Around the World in 80 Days(Frank Coraci, 2004)RTL4, 20.30-22.45u.

Remake van film uit 1956 naar verhaal van Jules Verne uit 1873 draait in de eerste plaats om vechtjas Jackie Chan. Het scenario rammelt, de personages zijn plat, maar tegenover dat gebrek staat dat er uit de film aanstekelijk, pretentieloos plezier spreekt.