Tokio Hotel

Tokio Hotel Op Rammstein na is het geen Duitse band gelukt om wereldwijd door te breken, zelfs Nena niet na het succes van 99 Luftballons. Behalve als die band Tokio Hotel heet, uit mooie jongens bestaat en muziek maakt die met een slag om de arm tot de ‘emo’ gerekend kan worden. Vooral meisjes vallen voor de donkere charme van zanger Bill Kaulitz die eerst de sympathie van het jongedamesvolk wekte met liedjes als Schrei-So laut du kannst maar die gaandeweg de Engelse taal opzocht om een internationaal publiek aan te spreken, op de vorig jaar verschenen cd Scream die ook al in een Duitstalige versie bestond. Regenjassen mee, want in de clip van Monsoon valt het met bakken uit de hemel. 4 maart Ahoy, Rotterdam.

Op Rammstein na is het geen Duitse band gelukt om wereldwijd door te breken, zelfs Nena niet na het succes van 99 Luftballons. Behalve als die band Tokio Hotel heet, uit mooie jongens bestaat en muziek maakt die met een slag om de arm tot de ‘emo’ gerekend kan worden. Vooral meisjes vallen voor de donkere charme van zanger Bill Kaulitz die eerst de sympathie van het jongedamesvolk wekte met liedjes als Schrei-So laut du kannst maar die gaandeweg de Engelse taal opzocht om een internationaal publiek aan te spreken, op de vorig jaar verschenen cd Scream die ook al in een Duitstalige versie bestond. Regenjassen mee, want in de clip van Monsoon valt het met bakken uit de hemel.

4 maart Ahoy, Rotterdam.