Tamtam Festival

Tamtam Festival Toneelgroep Amsterdam maakt tijdens het Tamtam festival, het jaarlijkse festival van Toneelgroep Amsterdam, speciale voorstellingen voor kinderen. Van 27 februari tot en met 8 maart zijn er drie kindervoorstellingen te zien. Tamtam, verhalen voor kinderen bestaat uit een rondleiding door Stadsschouwburg Amsterdam langs plaatsen die voor het gewone publiek verborgen blijven, uit voorstellingen voor de kleinsten onder ons (4 t/m 7 jaar) en uit een cursus toneelspelen voor kinderen van 8 t/m 12. De jongsten kijken naar verhaaltjes over enorme reuzen die het beu zijn dat de mensen twijfelen aan hun bestaan. Stadsschouwburg Amsterdam, Leidseplein 26, Amsterdam. Reserveren 020-624 23 11.

Toneelgroep Amsterdam maakt tijdens het Tamtam festival, het jaarlijkse festival van Toneelgroep Amsterdam, speciale voorstellingen voor kinderen. Van 27 februari tot en met 8 maart zijn er drie kindervoorstellingen te zien. Tamtam, verhalen voor kinderen bestaat uit een rondleiding door Stadsschouwburg Amsterdam langs plaatsen die voor het gewone publiek verborgen blijven, uit voorstellingen voor de kleinsten onder ons (4 t/m 7 jaar) en uit een cursus toneelspelen voor kinderen van 8 t/m 12. De jongsten kijken naar verhaaltjes over enorme reuzen die het beu zijn dat de mensen twijfelen aan hun bestaan.

Stadsschouwburg Amsterdam, Leidseplein 26, Amsterdam. Reserveren 020-624 23 11.