Sporen zoeken in de Biesbosch

Sporen zoeken in de Biesbosch KINDEREN Traditioneel worden de wintermaanden afgesloten met de laatste wintertochten van het seizoen in de Biesbosch. Al is het voorjaar al goed zichtbaar in de natuur, ook wintervogels zoals ganzen zijn nog volop aanwezig. En vanaf de fluisterboot op zonne-energie laten de vogels zich goed bespieden. Op 1 en 2 maart zijn er Panoramatochten per boot door de Biesbosch waar kinderen met hun ouders aan mee kunnen doen. Deze tocht is zeer geschikt als kennismaking met het gebied en de schipper vertelt onderweg over de omgeving. De tocht duurt ongeveer anderhalf uur. Het Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53, Dordrecht. Res 078-630 5353 & info@biesbosch.org. Inl www.biesbosch.org Kosten volw. € 9,75 65+ kind 4 t/m 12jr € 7,30. Ruben Smit Photo Archive digital SLR Smit, Ruben

Traditioneel worden de wintermaanden afgesloten met de laatste wintertochten van het seizoen in de Biesbosch. Al is het voorjaar al goed zichtbaar in de natuur, ook wintervogels zoals ganzen zijn nog volop aanwezig. En vanaf de fluisterboot op zonne-energie laten de vogels zich goed bespieden. Op 1 en 2 maart zijn er Panoramatochten per boot door de Biesbosch waar kinderen met hun ouders aan mee kunnen doen. Deze tocht is zeer geschikt als kennismaking met het gebied en de schipper vertelt onderweg over de omgeving. De tocht duurt ongeveer anderhalf uur.

Het Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53, Dordrecht. Res 078-630 5353 & info@biesbosch.org. Inl www.biesbosch.org Kosten volw. € 9,75 65+ kind 4 t/m 12jr € 7,30.