Rooodkapje

Rooodkapje Bijna iedereen kent het sprookje Roodkapje dat steeds opnieuw en net even anders kan worden verteld. Het verhaal is van iedereen. De tentoonstelling Rooodkapje presenteert het verhaal en de belangrijke hoofdpersonen door de ogen van verschillende kunstenaars. Rooodkapje is een tentoonstelling voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er zijn verschillende wolven, bossen en grootmoeders. Roodkapje ben je zelf. Aan de hand van de kunstwerken bepalen kinderen zelf hoe het sprookje begint, verloopt en eindigt. In de workshop maken ze een eigen rood ontwerp. Gebouw Stanley Brouwn en Bertus Mulder, Hogeweide 3b, Utrecht. Tel 030-286 71 00. Op woe van 13-17u, weekend 11-17u is Rooodkapje is gratis geopend voor iedereen.

Bijna iedereen kent het sprookje Roodkapje dat steeds opnieuw en net even anders kan worden verteld. Het verhaal is van iedereen. De tentoonstelling Rooodkapje presenteert het verhaal en de belangrijke hoofdpersonen door de ogen van verschillende kunstenaars. Rooodkapje is een tentoonstelling voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Er zijn verschillende wolven, bossen en grootmoeders. Roodkapje ben je zelf. Aan de hand van de kunstwerken bepalen kinderen zelf hoe het sprookje begint, verloopt en eindigt. In de workshop maken ze een eigen rood ontwerp.

Gebouw Stanley Brouwn en Bertus Mulder, Hogeweide 3b, Utrecht. Tel 030-286 71 00. Op woe van 13-17u, weekend 11-17u is Rooodkapje is gratis geopend voor iedereen.