Poppy Dols Pépé Smit

Poppy Dols Pépé Smit Op het eerste gezicht lijken de foto’s van Pépé Smit hele lieve afbeeldingen maar wie beter kijkt, ziet een heel andere wereld tevoorschijn komen. Dan openbaart zich namelijk de donkere kant van de afbeeldingen. Smit speelt graag met stemmingen als saaiheid, pijn en geluk en plaatst ze meestal een ietwat ordinaire setting. Ze speelt zichtbaar met plezier en een zekere valsheid met het oog van de toeschouwer. De tegenstellingen in kwesties als schuld/onschuld en begeerte/afstraffing die naar voren komen in haar werk zijn allemaal even fascinerend en verleidelijk omdat het een diepere laag in ons onderbewuste lijkt te raken. Witzenhausen gallery, Elandsstraat 145, A’dam Tel 020-64 49 898, t/m 16 maart do-za 12-18u Poppy Dols Pépé Smit Op het eerste gezicht lijken de foto’s van Pépé Smit hele lieve afbeeldingen maar wie beter kijkt, ziet een heel andere wereld tevoorschijn komen. Dan openbaart zich namelijk de donkere kant van de afbeeldingen. Smit speelt graag met stemmingen als saaiheid, pijn en geluk en plaatst ze meestal een ietwat ordinaire setting. Ze speelt zichtbaar met plezier en een zekere valsheid met het oog van de toeschouwer. De tegenstellingen in kwesties als schuld/onschuld en begeerte/afstraffing die naar voren komen in haar werk zijn allemaal even fascinerend en verleidelijk omdat het een diepere laag in ons onderbewuste lijkt te raken. Witzenhausen gallery, Elandsstraat 145, A’dam Tel 020-64 49 898, t/m 16 maart do-za 12-18u

Op het eerste gezicht lijken de foto’s van Pépé Smit hele lieve afbeeldingen maar wie beter kijkt, ziet een heel andere wereld tevoorschijn komen. Dan openbaart zich namelijk de donkere kant van de afbeeldingen. Smit speelt graag met stemmingen als saaiheid, pijn en geluk en plaatst ze meestal een ietwat ordinaire setting. Ze speelt zichtbaar met plezier en een zekere valsheid met het oog van de toeschouwer. De tegenstellingen in kwesties als schuld/onschuld en begeerte/afstraffing die naar voren komen in haar werk zijn allemaal even fascinerend en verleidelijk omdat het een diepere laag in ons onderbewuste lijkt te raken.

Witzenhausen gallery, Elandsstraat 145, A’dam Tel 020-64 49 898, t/m 16 maart do-za 12-18u