Odysseus, altijd op weg naar huis

Odysseus, altijd op weg naar huis Haagse Toneelgroep De Appel brengt de 8,5 uur durende theatermarathon Odysseus, over de Griekse koning uit het boek van Homeros, die twintig jaar lang rondzwerft. De serie is nagenoeg uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor voorstellingen in september en oktober. Aan Odysseus is ook een maandelijkse praatshows verbonden. Woensdag gaat het over Penelope, de vrouw van Odysseus, die twintig jaar op hem wacht en uiteindelijk een onherkenbaar veranderde vechtjas thuiskrijgt die meteen de paleisvloer bevuilt met bloed en aankondigt meteen weer verder te moeten. Gasten zijn schrijfster Imme Dros en classicus Hein L. van Dolen. T/m 26 okt Appeltheater, Scheveningen. Inl 070-3502200 of www.toneelgroepdeappel.nl.

Haagse Toneelgroep De Appel brengt de 8,5 uur durende theatermarathon Odysseus, over de Griekse koning uit het boek van Homeros, die twintig jaar lang rondzwerft. De serie is nagenoeg uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor voorstellingen in september en oktober. Aan Odysseus is ook een maandelijkse praatshows verbonden. Woensdag gaat het over Penelope, de vrouw van Odysseus, die twintig jaar op hem wacht en uiteindelijk een onherkenbaar veranderde vechtjas thuiskrijgt die meteen de paleisvloer bevuilt met bloed en aankondigt meteen weer verder te moeten. Gasten zijn schrijfster Imme Dros en classicus Hein L. van Dolen.

T/m 26 okt Appeltheater, Scheveningen. Inl 070-3502200 of www.toneelgroepdeappel.nl.